Bij Musical Theater Company willen wij kinderen een gezellige en persoonlijke ervaring bieden tijdens onze dans en musicallessen. Onze focus ligt op de individuele aandacht voor elk kind, waarbij we een warme sfeer creëren. Wij geloven dat ieder kind uniek is en willen hen de kans geven om zich te ontwikkelen en tegelijkertijd te laten stralen op het podium. Kies voor ons als je op zoek bent naar een plek waar jouw kind zich thuisvoelt en zich kan ontwikkelen in dans en musical.

Lesaanbod

Musicalles


Houdt jij ook zo van zingen, dansen en toneelspelen? Wil jij niet maar één ding doen, maar gewoon alles? Dan is musical spelen echt iets voor jou. Musical is niet alleen ontzettend leuk, het is ook heel goed voor de ontwikkeling. Musical is namelijk een belangrijke bouwsteen voor het kritisch denkvermogen. En natuurlijk brengt het plezier en ontspanning.
Musical stimuleert kinderen bovendien om andere ‘talen te spreken’, waardoor onvermoede talenten boven kunnen komen.
Het inspireert, stimuleert, motiveert en geeft kinderen onvergetelijke ervaringen. Het ontwikkelen van een positief zelfbeeld en eigenwaarde is een belangrijk onderdeel van de lessen. Musicalles duurt 60 minuten en is voor alle leeftijden!

Ministars


Bij de ministar lessen zijn we 45 minuten op een ongedwongen manier aan het dansen. Ook doen we laagdrempelige toneel spelletjes.


Waarom ministars?
– Het is goed voor de motorische ontwikkeling;
– Het draagt bij aan de muzikale vorming;
– Het stimuleert de sociaal-emotionele ontwikkeling;
– Het bevordert de spraak- en taalontwikkeling;
– Het is leuk om te doen!

Showdance


Heb jij altijd al in de spotlight willen staan en geniet je van alles wat danst en spettert? Dan zit je bij deze les goed! Op Broadway en Showbizz muziek leer je 60 minuten lang de sterren van de hemel te dansen. Maar we gaan ook aan de slag met onze spieren. Om goed te kunnen dansen heb je sterke spieren nodig. Deze gaan we tijdens de showdance lessen ook trainen. Een combinatie van techniek, lenigheid en vooral presentatie zit door de les heen geweven. Er wordt aan verschillende dansstukken gewerkt en er wordt regelmatig gebruik gemaakt van attributen. It’s Showtime!

Lights, Camera, Action!


Geen live toneelspel, maar een theaterstuk op film! Voor iedereen die wel graag wil acteren, maar liever niet de druk heeft van een live optreden. We studeren een toneelstuk in, maar in plaats van een live voorstelling gaan we, als het stuk er goed in zit, op diverse leuke locaties ons spel op film zetten. Dus houdt jij wel veel van toneelspelen, maar vindt je een live optreden wel erg spannend? Kom dan naar Lights, Camera, Action!

Take One


Heb jij altijd al eens een ( korte) film willen maken. Bij de Take One cursus gaan we een stapje verder en maken we de film van begin tot eind helemaal zelf.. We beginnen met het maken van een storyboard, waarna we samenwerken aan een script. Vervolgens worden de rollen verdeeld en kan het oefenen beginnen. Is ook dit gelukt? Filmen maar!